Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Και ο Αθανάσιος Διάκος θύμα της αριστερίστ​ικης κιτς ... ψευτοκουλτ​ούρας


Έχω αναγκασθεί πολλές φορές να στηλιτεύσω με καυστικό τρόπο από το μετερίζι της πολιτικής αρθρογραφίας, τις πάσης φύσεως ιδεολογικές ατασθαλίες των ψευτοπροοδευτικών κουλτουριαραίων του αριστερίστικου νεοσταλινικού κατεστημένου, που από το 1974 βυσσοδομούν εις βάρος των Ελληνορθόδοξων ιδεωδών του Έθνους μας.

Νέο θύμα της ψευτοκουλτούρας ο Αθανάσιος Διάκος, ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, που με ανδρεία, αυταπάρνηση, αλτρουϊσμό, πάθος για την Ελευθερία και λοιδορία προς τους απολίτιστους Οθωμανούς μέχρι την τελευταία του πνοή, θυσιάστηκε για χάρη του Έθνους, υφιστάμενος φρικτό θάνατο δια ανασκολοπισμού (σουβλίσματος), σε ηλικία μόλις 35 ετών.
Ο Αθανάσιος Γραμματικός, που λόγω του ότι πριν την Επανάσταση είχε δεχθεί το μοναχικό σχήμα και αργότερα χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος, καθιερώθηκε και έγινε γνωστός ως Αθανάσιος Διάκος, ελέω μιας άγνωστης και αμφιβόλου καλλιτεχνικού ταλέντου, ονόματι Λένας Κιτσοπούλου, έγινε «θεατρικό έργο», το οποίο υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών, προβλήθηκε στις 14 Ιουλίου 2012.

Στο εν λόγω «θεατρικό έργο» που αποτελεί αποθέωση του κιτς, ίδιον της αριστεροθολοκουλτούρας, ο Ήρωας Αθανάσιος Διάκος ζει στο σήμερα και παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου, βίαιος, αλλά και απατημένος σύζυγος, που στο τέλος δολοφονεί την έγκυο γυναίκα του για λόγους τιμής, επειδή τον απάτησε με κάποιον λαθρομετανάστη ασιατικής καταγωγής.

Το αποκρουστικό αυτό θέαμα επιδοτήθηκε με χρήματα του φορολογούμενου και δοκιμαζόμενου από την οικονομική κρίση ελληνικού λαού, ο οποίος βλέπει μέρος των περικοπών που υφίσταται τα τελευταία χρόνια να καταλήγουν σε ανερμάτιστα θεάματα που προσβάλλουν βάναυσα το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημά του.
Η Λένα Κιτσοπούλου η οποία σε συνέντευξή της έχει αναφέρει ότι οι Έλληνες πατεράδες πρέπει να αφήνουν τις κόρες τους να έχουν μαύρους εραστές για να βελτιωθεί φυλετικά η ελληνική φυλή, προσπαθεί μάταια να γίνει διάσημη, προσβάλλοντας τη μνήμη του Αθανασίου Διάκου. Είναι πασιφανές ότι η αριστερίστικη νοσηρή νοοτροπία επέλεξε να σπιλώσει τη μνήμη του συγκεκριμένου Ήρωα, για να πλήξει ταυτόχρονα Πατρίδα και Ορθοδοξία μιας που ο Διάκος συγκέντρωνε την ιδιότητα του οπλαρχηγού και του κληρικού.
Αυτή η επί σειρά ετών «Ρεπούσεια» λογική της παραχάραξης της Ιστορίας και του εξευτελισμού των διαχρονικών μεν, επίκαιρων δε, Μεγάλων Αξιών που χαρακτηρίζουν την ιδιαιτερότητα της Ελλάδας, επιβάλλεται να παταχθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά και την Ενωμένη Πατριωτική Κεντροδεξιά.

Η Δικαιοσύνη θα είναι καλό κατόπιν τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα, να επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και να εξετάζει αυτεπαγγέλτως και όχι κατ’ έγκληση, εάν προσβάλλεται η μνήμη νεκρών ηρωικών προσώπων που είναι συνυφασμένα με την Ελευθερία του Έθνους. Είναι απαραίτητο να υπάρξει αυστηρότερη ποινική αντιμετώπιση εφόσον τελούνται εγκλήματα που στρέφονται εναντίον των εθνικών και θρησκευτικών ευαισθησιών του ελληνικού λαού, ώστε οι κάθε λογής «καλλιτέχνες», να γνωρίζουν που τελειώνει η τέχνη και που αρχίζει η χυδαιότητα.

Οι συντελεστές του εν λόγω θεατρικού κιτς και οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ Αθηνών, πρέπει να τύχουν των ανάλογων κυρώσεων. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας οφείλει να τραβήξει αυτιά και να αποκαταστήσει την διασαλευθείσα τάξη, καταπολεμώντας την ελευθεριάζουσα κατάσταση που επικρατεί, λόγω της οποίας βαπτίζεται τέχνη ό,τι ικανοποιεί την κακόγουστη αριστερίστικη «καλλιτεχνία». Άλλωστε τέτοια θέματα δεν αφορούν την Τρόικα για να χρειάζεται η έγκρισή της. Αρκεί ισχυρή πατριωτική πολιτική βούληση, την έκφραση της οποίας ο λαός ΑΠΑΙΤΕΙ.

Η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι η Παιδεία και ο Πολιτισμός. Δεν θα τα εκπορνεύσουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν «καλλιτέχνη», θιασώτη της αθεϊας και των λαθρομεταναστών, διεπόμενο από ανθελληνικά αισθήματα, να βρωμίσει τα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής Φυλής. Κι αν θέλουν τόσο πολύ όλοι αυτοί οι αριστεροί να καταπιάνονται με ιστορικά πρόσωπα και να τα απομυθοποιούν, ας ασχοληθούν με τον «πατερούλη» τους τον Στάλιν, τον Βελουχιώτη, τον Ζαχαριάδη και όλα τα πολιτικά τους πρότυπα. Οι Ήρωες του Έθνους δεν είναι για τα δόντια τους και το επίπεδό τους.



ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ