Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ζαχάρω: Διπλή ληστεία στην Κοστομέρα – Χτύπησαν και έδεσαν τα θύματα τους οι ληστές

Μόλις μια μέρα μετά τη ληστεία στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, δύο νέα κρούσματα στον οικισμό Κοστομέρα αυτή τη φορά έρχονται να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία. Σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες του ilialive.gr τέσσερις δράστες μπούκαραν σε δύο διπλανά σπίτια μέσα στη νύχτα υπό την απειλή πιστολιών και μαχαιριών

Στην πρώτη περίπτωση μπήκαν στο σπίτι 54χρονου που ακινητοποίησαν, χτύπησαν, έδεσαν και στη συνέχεια κλείδωσαν μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού πάντα με την απειλή όπλων και στη συνέχεια έψαξαν όλο το σπίτι για να πάρουν το ποσό των 1500 ευρώ, δύο ρολόγια και χρυσαφικά.

Στη συνέχεια μπήκαν στο διπλανό σπίτι ιδιοκτησίας 77χρονου, τον οποίο ακινητοποίησαν και χτύπησαν μαζί με τη σύζυγό του. Αφού έκαναν άνω κάτω όλο το σπίτι πήραν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, μια κυνηγετική καραμπίνα και χρυσαφικά.

Περίπου στις πέντε τα ξημερώματα η σύζυγός του 77χρονου κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ζαχάρως ήταν αυτοί που βρήκαν δεμένο και το πρώτο θύμα της ληστείας τον 54χρονο και αφού έσπασαν την πόρτα της κλειδωμένης τουαλέτας για να μπουν τον απελευθέρωσαν.