Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πέτρος Τατούλης: Ικανοποίησή για την έναρξη των εργασιών για το αρδευτικό και αποστραγγιστικό έργο στην περιοχή της Κανδήλας



Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την έναρξη των εργασιών για το αρδευτικό και αποστραγγιστικό έργο στην περιοχή της Κανδήλας το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει μακροχρόνια προβλήματα και το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι «Από την πρώτη στιγμή ενσκήψαμε πάνω από το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο για δεκαετίες είχε βαλτώσει, και, με διαρκείς και συντονισμένες παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε με αποτέλεσμα σήμερα να ξεκινούν τα έργα».
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με τη συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και όλων των συναρμόδιων φορέων, με σκοπό το συντονισμό των δράσεων και την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.