Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​ΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 10η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟ​ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Σταθμό στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, έκανε, σήμερα, η 10η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, στην οποία συμμετέχουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και η Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά τη σύντομη τελετή, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατάθεση ψυχής, ανάληψη ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής λαμπαδηδρομίας. Στις δύσκολες περιόδους που ζούμε, σήμερα, στην Πατρίδα μας, η σημασία του εθελοντισμού έχει ιδιαίτερη αξία.
Το τμήμα της Νέας Δημοκρατίας για την Αιμοδοσία και τον Εθελοντισμό, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού και Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Νέα Δημοκρατία. Καλωσορίζουμε τους λαμπαδηδρόμους και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιμοδοτών. Η Νέα Δημοκρατία, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρήστος  Πρωτόπαπας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 «Είμαστε ευτυχείς που και φέτος, μας υποδέχεται η Νέα Δημοκρατία  στα γραφεία της. Και εμείς συνεργαζόμαστε μαζί σας, διότι αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο της Τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ξεχνάμε ποτέ την υπόσχεση, τα λόγια και τις διαβεβαιώσεις, που μας έδωσε ο σημερινός Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς. Βλέπουμε αυτή την αγάπη του, βλέπουμε τη συμπάθεια και την συμπαράσταση του νέου υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου. Επίσης, ο υπεύθυνος της τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντα κοντά μας. Όπως και στο Παγκόσμιο Συνέδριο, που φιλοξένησε η Ομοσπονδία μας τον  Απρίλιο του 2012. Ελπίζουμε σε αυτή την τόσο στενή συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή η χώρα μας να γίνει αυτάρκης, από εθελοντικά, προσφερόμενο αίμα».