Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μήνυμα Σαμαρά στους υπουργούς

Το μήνυμα που στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς προς τους υπουργούς της κυβέρνησής του, είναι σαφές όσο και αυστηρό: Χρόνος για… χαλάρωση αυτό το καλοκαίρι, δεν υπάρχει, καθώς η κρισιμότητα των περιστάσεων που διέρχεται η Ελλάδα, επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή εγρήγορση από όλους.
Κάτι τέτοιο άλλωστε διεφάνη από τον κύκλο συναντήσεων που είχε ο Αντώνης Σαμαράς το Σαββατοκύριακο με υπουργούς και κομματικά στελέχη στο σπίτι του στην Κηφισιά, επιχειρώντας να βάλει τις σωστές βάσεις για την περαιτέρω πορεία του κυβερνητικού έργου, κάτω από το πρίσμα της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα, και της επανάληψης των συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ο Πρωθυπουργός, καίτοι με αυστηρές οδηγίες από τους θεράποντες γιατρούς του για ξεκούραση, στο πλαίσιο της αποθεραπείας του από την πρόσφατη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο μάτι, έδωσε σε όλους το παράδειγμα της εργασιοθεραπείας. Και πλέον, το Μέγαρο Μαξίμου θα παρακολουθεί προσεκτικά την πορεία όλων.

statesmen.gr