Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Και ο Χαρβαλιάς για το ΑΠΕ

Φαίνεται τελικά ότι η Μαριάννα Πυργιώτη δεν παίζει χωρίς αντίπαλο για τη θέση του επικεφαλής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καθώς οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι στη διεκδίκηση της θέσης έχει μπει με αξιώσεις και ο Γιώργος Χαρβαλιάς.
Ο άλλοτε διευθυντής του “Έθνους” ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Συγκρότημα Μπόμπολα ανέλαβε καθήκοντα πολιτικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά στη Συγγρού, ενώ διατήρησε και ρόλο αρθρογράφου στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” είναι το μόνο στέλεχος της “κλειστής ομάδας” συνεργατών του Πρωθυπουργού, που δεν έχει προωθηθεί ακόμη σε κάποιο σημαντικό πόστο.
Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας, και ειδικότερα στο τιμόνι μιας από τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη και σταθερή κυκλοφορία, καθιστά τον Γιώργο Χαρβαλιά αυτονόητη επιλογή για ένα νευραλγικό πόστο, όπως είναι η θέση του επικεφαλής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι η υποψηφιότητα της Μαριάννας Πυργιώτη έχει “καεί”, καθώς η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” διατηρεί ισχυρή κυβερνητική στήριξη.
statesmen.gr