Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

TEΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Το debate να γίνει ...

Μετά τη λήξη της σημερινής (Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012) συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το debate:
«Για μία ακόμη φορά σήμερα η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε την παρελκυστική της τακτική προκειμένου να μη γίνει το debate των Προέδρων, των εκλεγμένων στο Κοινοβούλιο κομμάτων.
Είναι πασιφανές, όπως κατήγγειλα στη Διακομματική Επιτροπή, ότι ο Αντώνης Σαμαράς με κάθε πρόσχημα και πάση θυσία, προσπαθεί να αποφύγει την τηλεοπτική εμφάνιση του μαζί με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.
Επαναλάβαμε την πρότασή μας:
Το debate να γίνει και όποιος αρχηγός, για τους δικούς του λόγους, δε θέλει να πάρει μέρος, να μείνει η καρέκλα του κενή».

Επίσης ο  Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ που  τρομολαγνεί χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και παιδιά:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.
Ο Πρόεδρος της Διακομματικής μας απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Εμείς, πάντως, απαντάμε ότι οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,  που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες».