Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δεν θα κάνουν αντάρτικο λόγω… τεμπελιάς



Μεγάλη αγωνία στους κόλπους του νυν βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βαθέως ΠΑΣΟΚ, μετά τις προτροπές του στελέχους ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιφικράτη Αμυρά, για άσκηση πολιτικής μέσω …σκοτωμών, απαγωγών, ανταρσιών κλπ.
Οι πράσινοι συνδικαλιστές, έτρεξαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κυβιστιστή επαναστάτη κ. Τσίπρα, πουλώντας το νέο(;) ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, προσδοκώντας φυσικά στη διατήρηση της πλουσιοπάροχα αμειβόμενης τεμπελοζωής τους.
Τώρα, όμως βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Πίστευαν πως η «προστασία» των αξιωμάτων τους θα περνούσε μέσα από τις γνωστές ρουσφετολογικές διαδικασίες, μέσα από τη γνωστή αφαίμαξη της υπόλοιπης κοινωνίας και ιδιαιτέρως της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (του 1.5 εκ. ανέργων του ιδιωτικού τομέα), μέσα από την κρατικοποίηση ακόμη και των περιπτέρων, έτσι ώστε να διορίσουν μέχρι και τα δισέγγονά τους.
Σήμερα, το πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ, βλέπει πως πρέπει να συγκατοικήσει με τους μάρτυρες υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν, και με τους μέντορες αιματηρών αντάρτικων κινημάτων..
Όπως λέει ο κ. Αμυράς ο τραγικός αντάρτης των πόλεων, ή ο πολιτικός καθοδηγητής του κ. Τσίπρα, ο Σλοβένος κ. Ζίζεκ, που ονειρεύεται την Ελλάδα νέα Κούβα της Μεσογείου και κόψιμο κεφαλιών όπως στη Γαλλία, ή το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένης Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός”..
Το πιθανότερο, είναι πως το βαθύ ΠΑΣΟΚ, θα γυρίσει στο νέο ΠΑΣΟΚ, όχι γιατί δεν συμμερίζεται ιδεολογικά τις αιματηρές επαναστάσεις (για τη μάσα και τη ρεμούλα δεν υπάρχει πολιτική σκέπη), αλλά γιατί η υπεράσπιση των δημοσιουπαλληλικών κεκτημένων των εργατοπατέρων των επιδομάτων, φαντάζει μεγάλη κόπωση(!!), δίνοντας μάχες με τσεκούρια και ρόπαλα όπως προστάζουν οι νέοι τους συνάδελφοι, Αμυράς, Ζίζεκ, Παπαδάτος και άλλοι..
Τόσα χρόνια (20), πράσινης τεμπελιάς, συνδικαλιστικής ανεμελιάς και παχουλών αποδοχών, έφεραν και τις παχουλές κοιλιές.. που δεν επιτρέπουν πια καμία σκέψη για τρέξιμο και μάχες σώμα με σώμα.. αυτό το χοντρό..
Κάποια πιο light επανάσταση με τηλέφωνα και sms, άραγε, έχει να προτείνει ο κ. Αμυράς;;; Έτσι για να είναι και συμβατή με το νέο ΣΥΡΙΖΑ ή το παλαιό ΠΑΣΟΚ…

 Πάνος Θεοδωρόπουλος /  statesmen.gr
Παράδειγμα: το βρέξιμο της κας Δούρου -on camera- θεωρείται αντίποινο κατά τη διάρκεια αντάρτικης βομβιστικής επίθεσης (πρόκληση κ. Κασιδιάρη)!
Με αγωνία λοιπόν, αναμένεται το νέο video του κ. Αμυρά ..ΚΑΙ επιτέλους να εκφράζει τους νέο-συριζαίους, ήτοι παλαιο-πασόκους, που το πιο επαναστατικό που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι να παραγγείλουν παϊδάκια προβατίνας χωρίς τηγανιτές πατάτες.. σε μικρές ομάδες, των τριών-τεσσάρων ατόμων, …όπως ορίζει και ο Ιφικράτειος κώδικας αστικών μαχών!