Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δημιουργία 110 θέσεων απασχόλησης στη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για πέντε (5) μήνες.

    Στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς  χαρακτήρα , στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου – Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας», η οποία χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού στρατηγικού πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013,  η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ως συμπράττων φορέας, θα απασχολήσει 110 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων και για χρονικό διάστημα έως πέντε (5) μήνες.
To  IN.E. /Γ.Σ.Ε.Ε. ως δικαιούχος υλοποίησης της ανωτέρω πράξης, θα προβεί στην συλλογή και την επεξεργασία των αιτήσεων που θα υποβληθούν, προκειμένου να προβεί στην πρόσληψη των 110 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου  χρόνου.
Η διαδικασία πρόσληψης,  τα κριτήρια επιλογής, η αναλυτική περιγραφή θέσεων, ειδικοτήτων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, η προθεσμία  και ο τρόπος υποβολής αιτήσεων, κ.α., φαίνονται αναλυτικά στην υπ’ αριθμ. ΚΟΧ: 5. 1003/1/2012 ανακοίνωση,  η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (www.ppel.gov.gr), περίληψη αυτής  δημοσιεύεται στην συνέχεια.



                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ