Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ στον Πύργο - Ληστές χτύπησαν θανάσιμα ηλικιωμένο και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγο του



Σε εξέλιξη βρίσκεται, ευρεία Αστυνομική επιχείρηση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, για την σύλληψη τεσσάρων αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα στις 03:30 - 04:00 τα ξημερώματα, (18-6-2012)  στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι όπου διέμενε 82χρονος ημεδαπός, μαζί με την 92χρονη σύζυγο του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν αυτόν, χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και αφαίρεσαν από την οικία, ενώ με την χρήση σωματική βίας, τραυμάτισαν ελαφρά και την 92χρονη.
Στην συνέχεια, αφαίρεσαν χρυσαφικά-κοσμήματα από την 61χρονη και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που πήραν από την οικία των παθόντων.
Ο άτυχος 82χρονος κατέφερε μόλις ήρθε η αστυνομία να τους πει μερικά πράγματα για τους ληστές και να τους δώσει και περιγραφή όσο ο ίδιος μπορούσε όμως μισή ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν το αμάξι του άτυχου 82χρονου και πήγαν σε ένα φυτώριο που έχει ο γιος του και το παράτησαν και τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι κάποιοι από τους εργάτες που είχε τόσο ο γιος όσο και ο άτυχος 82χρονος.Η 92χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής. Τις Αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου