Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: "Αλαζονικό είναι επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά σου, να μιλάς στο διεθνές κοινό, όπως στο κομματικό σου ακροατήριο"

Η κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο το ΠΑΣΟΚ και πάλι... απαντάει.
«Απ' ό,τι έμαθα με περισσή αλαζονεία λέει ότι, παρά το 13% που έχει, μιλάει εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού». Αυτή ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που πυροδότησε και πάλι την κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Και έτσι το απόγευμα ήρθε και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για αλαζονική στάση.
«Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας να αντιληφθεί γρήγορα τη διαφορά μεταξύ της εσωτερικής πολιτικής αντιδικίας και της ανάγκης στο εξωτερικό η Ελλάδα να εμφανίζεται με μια ενιαία φωνή για την αποτελεσματική υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
     Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αλαζονικό δεν είναι να μη μεταφέρεις στο εξωτερικό τις εσωτερικές κομματικές αντιδικίες αλλά να νομίζεις ότι, επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά του κόμματος σου, μπορείς να μιλάς στο διεθνές κοινό σαν να μιλάς στον σκληρό πυρήνα του κομματικού σου ακροατηρίου».
      Επιπλέον, τονίζεται ότι αυτό βλάπτει τη χώρα «γιατί θυσιάζει στο βωμό φευγαλέων εντυπώσεων, τον στρατηγικό στόχο της χώρας, να μείνει ασφαλής μέσα στη ζώνη του ευρώ και να ξαναβρεί την οικονομική της αυτοδυναμία χωρίς ύφεση, ανεργία και μειώσεις μισθών και εισοδημάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον κάλεσε για να του τα ψάλλει! - Τα άκουσε ο Τσίπρας στη Γερμανία

Ο Τσίπρας «ζητιάνος, θαρραλέος, λαϊκιστής κι απεγνωσμένος» - Τι γράφουν οι Γερμανοί


newsit.gr