Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ


Σε ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Ελλάδας, την Όλυμπο της Καρπάθου βρέθηκε σήμερα το πρωί 23 Μαΐου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος.
Τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι κάτοικοι και κυρίως οι Ολυμπίτισσες με τις παραδοσιακές στολές για να τον ξεναγήσουν στη συνέχεια στον πανέμορφο τόπο τους που είναι σκαρφαλωμένος στην κορυφή μιας μύτης στην άκρη του Καρπάθιου Πελάγους.
Τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν ο Εκπρόσωπος του Κινήματος και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο βουλευτής Αχαΐας επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ Γεώργιος Νταβρής, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας Υποπτέραρχος (Ι) ε.α. Νίκος Θεοχάρης και ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας Ταξίαρχος ε.α. Παναγιώτης Γεωργόπουλος.


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π, ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΗΛΙΑΚΗ

"Κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων, κύριε Υπουργέ και Αρχηγέ της Πολεμικής Αεροπορίας, κύριε Δήμαρχε Καρπάθου, Άγιοι Πατέρες, Αξιωματικοί
Την
Και αυτό είναι που κρατάμε γερά μες στην καρδιά μας. Εκεί στο πάνθεον των ηρώων, μαζί με σύγχρονους ήρωες.
Ήταν ένας αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που μάχονταν για τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας που κάποιοι σήμερα διαπραγματεύονται. Για τη διατήρηση της εθνικής ακεραιότητος, της εδαφικής ακεραιότητος της χώρας που κάποιοι σήμερα επιβουλεύονται. Για το υψηλό ηθικό των Ελληνίδων και των Ελλήνων.
Και ήρωας είναι ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, όπως και ήρωες είναι όλοι εκείνοι που και σήμερα την ώρα αυτή πετούν στους ελληνικούς αέρηδες υπερασπιζόμενοι την εθνική μας αξιοπρέπεια και τα παιδιά μας.
Ήρωες  είναι οι άνδρες και οι γυναίκες του πολεμικού ναυτικού που υπερασπίζονται τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα.
Ήρωες είναι οι ήρωες του στρατού ξηράς που φυλάσσουν τα χερσαία σύνορά μας.
Αποδίδουμε, λοιπόν, φόρο τιμής σε όλους εκείνους, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που πρέπει και οφείλουν να τους αποδώσουμε εκείνα που τους πρέπει.
Οφείλουμε να διατηρήσουμε ψηλά το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι η τελευταία προστασία του έθνους.
Εμείς σήμερα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε όλοι εδώ.
Με εκπροσώπηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της βουλευτού Δωδεκανήσου αλλά και του επίτιμου αρχηγού ΑΤΑ, του βουλευτού Αχαΐας.
Κλίνοντας το γόνυ μπροστά στον Κώστα Ηλιάκη, υποκλινόμενοι στις σημαίες της πολεμικής αεροπορίας, στην ελληνική σημαία και επικαλούμενοι την προστασία των Ταξιαρχών που πάντα βρίσκονται δίπλα στους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας.
Ο πόνος της οικογένειας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι τεράστιος. Όμως τεράστια είναι και η τιμή. Γιατί ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης είναι απόγονος του Λεωνίδα. Είναι απόγονος του Γιαλοψού. Του Καραθανάση. Του Βλαχάκου. Όλων εκείνων που πρόσφατα έπεσαν. Αλλά και εκείνων που συνεχίζουν να πολεμούν.
Προσκυνούμε.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!"

Στη τελετή της επιμονημόσυνης δέησης, τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν ο Εκπρόσωπος του Κινήματος και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο βουλευτής Αχαΐας επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ Γεώργιος Νταβρής, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας Υποπτέραρχος (Ι) ε.α. Νίκος Θεοχάρης και ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας Ταξίαρχος ε.α. Παναγιώτης Γεωργόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Θάνος Ζέλκας.
24η Μαΐου στο προσκλητήριο Μοίρας, στο όνομα Σμηναγός Ηλιάκης, η απάντηση ηταν:ΑΠΩΝ. ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.