Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Οχι" στην πρόσκληση Σαμαρά απο την Ντόρα Μπακογιάννη

Απορριπτική απάντηση έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση εν όψη εκλογών ακόμα και πρός όσους «προκάλεσαν τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν». Σημειώνεται ότι ερωτηθείς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εάν όσα ανέφερε αφορούν και στη Ντόρα Μπακογιάννη, είπε στην Καθημερινή: «Μόλις σας απάντησα».
«Εγώ δεν τραυμάτισα την παράταξη. Η πρόσκληση αφορά άλλους και όχι εμένα», δήλωσε σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε πως η δήλωση Σαμαρά, πιθανώς να αναφέρεται στον Γιώργο Συμπιλίδη. Παράλληλα, αναφερόμενη στην προεκλογική περίοδο καλεί τον πρωθυπουργό να συνετίσει τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να μην καταφεύγουν σε παραχολογίες.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ για την πρόσκληση Σαμαρά στους διαγραφέντες και το σενάριο προσέγγισης με την Δημοκρατική Συμμαχία, τόνισε:"Θέλουμε να διευρύνουμε την φιλοευρωπαϊκή Δεξιά και η προσέγγιση με την Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Μια τέτοια υπέρβαση θα ήταν προς όφελος της Δημοκρατικής Παράταξης."

Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ FM