Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ " ΟΧΙ " Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας


Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ" στην Κορινθία.
Ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας, που απαρτίζεται από ανέργους, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες.
Συγκινητική έως και (ώρες ώρες) εκρηκτική ήταν η βούληση των συναγωνιστών και συναγωνιστριών, για να συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα.
Την ώρα που τα καθεστωτικά κόμματα αγωνιούσαν για να βρουν υποψηφίους στην Κορινθία, το "ΟΧΙ", μπορούσε να συγκροτήσει όχι ένα (1) αλλά τέσσερα (4) ψηφοδέλτια (!) και χρειάστηκαν περισσότερες από 72 ώρες διαβουλεύσεων, μέχρι να καταφέρει να οριστικοποιήσει το (πλήρες, από κάθε άποψη) ψηφοδέλτιό του.
Τονίζουμε ότι ΟΛΟ το ψηφοδέλτιο αποφασίστηκε από τα ίδια τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ Κορινθίας, από τα στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης, από τα κινήματα πολιτών, από κάθε ενεργό και ανήσυχο πολίτη, με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, διαφάνειας και ίσων ευκαιριών για όλους.
Το ΕΠΑΜ σαν Μέτωπο και, πλέον, το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ", ποτέ δεν λειτούργησε με όρους αστικού παλαιοκομματισμού και κομματικής σαπίλας.
Αυτό δείχνει την πίστη στα προτάγματα του αντιμνημονιακού αγώνα αλλά και την δυναμική της δημοκρατίας και του Μετώπου στην κοινωνία.
Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία των πολιτών και πιστεύουμε ότι κάτι έχει αλλάξει και θα φανεί στις 6 Μαΐου.
Μέχρι τότε, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Ψηφοδέλτιο «ΟΧΙ» Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας
1.Αθανασιάδου Ελένη, Φαρμακοποιός, από Λουτράκι (μέλος του ΕΠΑΜ)
2.Καλαϊτζής Στέλιος, Συγγραφέας, από Μπολάτι (μέλος του ΕΠΑΜ)
3.Κανέλλου Άννα, Συγγραφέας, από Ξυλόκαστρο (συνεργαζόμενη από τους Οικολόγους Ελλάδας)
4.Κουρούμαλης Σπύρος, Μηχανικός, από Ξυλόκαστρο (μέλος του ΕΠΑΜ)
5.Ξύδης Αναστάσιος, Τεχνολόγος Γεωπόνος, από Κόρινθο (μέλος του ΕΠΑΜ)
6.Φωτεινάκης Ιωάννης, αδιόριστος εκπαιδευτικός-άνεργος, από Κόρινθο (μέλος του ΕΠΑΜ)