Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς πηγαίνει στις μονοεδρικές

Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο και το σημείο αναφοράς της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επιδιώξει την απευθείας επαφή με μαζικά κοινά, επιχειρώντας να περάσει το μήνυμα της αλλαγής στη σημερινή αδιέξοδη πολιτική του Μνημονίου, που έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, το επιτελείο της Συγγρού προετοιμάζει μεθοδικά τις επόμενες προεκλογικές εξορμήσεις του Αντώνη Σαμαρά, που θα περιλαμβάνουν περιοδείες και επισκέψεις σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Εκτός από τη Β’ Αθηνών, και περιοχές όπως τα νησιά και τη Θεσσαλία, η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη έμφαση στις μονοεδρικές, εκτιμώντας ότι μπορεί να «σκουπίσει» τις ψήφους στις συγκεκριμένες περιφέρειες, και έτσι να ενισχύσει τις αντικειμενικές πιθανότητές της για κοινοβουλευτική αυτοδυναμία.
Στις μονοεδρικές λοιπόν, προετοιμάζονται στοχευμένες επισκέψεις του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να ενισχυθούν οι τοπικοί υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, και να δοθεί η αίσθηση της συσπείρωσης για μια οριακή πολιτική μάχη, με στόχο την επίτευξη αυτοδυναμίας, που θα αποτρέψει τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης, μέσω θνησιγενών σχημάτων συνεργασιών.

EMMANOYHΛ ΖΕΡΒΟΣ / statesmen gr