Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Τσιβιλίκα

Η αυλαία έπεσε για τον Βασίλη Τσιβιλίκα. Η τελευταία πράξη παίχθηκε  πριν από λίγη ώρα στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου. Εκεί όπου εκατοντάδες άνθρωποι Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι που τον γνώρισαν, που τον έζησαν ή που απλά γέλασαν με το αστείρευτο ταλέντο του, του είπαν το τελευταίο αντίο.
Στο κοιμητήριο βρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, ηθοποιοί, τραγουδιστές καθώς και πολιτικοί, που ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ένας από τους σπουδαιότερους κωμικούς που "γέννησε" το ελληνικό θέατρο. 
Ο Σπύρος Χατζηνάσιος, ο Μάρκος Σεφερλής, η Άννα Φόνσου, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Θάνος Καλλιώρας, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Μαρινέλλα, η Ζωή Λάσκαρη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Γιαννάκης είναι λίγοι μόνο από αυτούς που έσπευσαν για το τελευταίο χειροκρότημα σε έναν μεγάλο ηθοποιό και καλό οικογενειάρχη.
Τραγική φιγούρα η γυναίκα του η οποία μονολογούσε το όνομα του και κοιτούσε τα στεφάνια που του έστειλαν. Ήταν μαζί και αγαπημένοι εδώ και 45 χρόνια.
Ο Βασίλης Τσιλιβίκας έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ξαφνικά, προδωμένος από την καρδιά του. Έφυγε όπως ήθελε: όρθιος και χωρίς να ταλαιπωρήσει ή να ταλαιπωρηθεί.