Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΕΛ ο Θρύλος σου δεν σβήνει! Aντεξε για 73' λεπτά τη Ρεάλ

Με αξιοπρεπή εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 0 - 3 από την ανώτερη Ρεάλ στο «ΓΣΠ» στον πρώτο προημιτελικό του Champions League  Η άμυνα του ΑΠΟΕΛ άντεξε για 73' λεπτά, αλλά δεν ήταν εφικτό να σταματήσει την Ρεάλ, η οποία έφυγε από την Κύπρο νικήτρια έχοντας σκόρερς τους Μπενζεμά (2) και Κακά
Ετσι φαντάζει εύκολο το έργο της  Ρεάλ Μαδρίτης στην ρεβάνς του προημιτελικού στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", όπου μάλλον θα τερματιστεί η φανταστική πορεία των πρωταθλητών Κύπρου.
Ο Καρίμ Μπενζεμά στο 74', ο Κακά στο 82' και ξανά ο Γάλλος στο 90' πέτυχαν τα τέρματα της "βασίλισσας", η οποία μάλλον ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τον ημιτελικό με Μπάγερν ή Μαρσέιγ.
Εντυπωσιακό είναι πως οι τελικές προσπάθειες που έκανε η Ρεάλ στο ματς ήταν 24 και το ΑΠΟΕΛ καμία (!), αλλά οι παίκτες του αποθεώθηκαν μετά την λήξη.
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Πάουλο Ζόρζε, Μαρσέλο Ολιβέιρα (13' Κακά), Ουΐλιαμ Μποαβεντούρα, Νούνο Μοράις, Έλιο Πίντο (72' Εστέμπαν Σολάρι), Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου (46' Έλντερ Σόουζα), Τρίτσκοβσκι, Αΐλτον.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο (64' Μαρσέλο), Κεντίρα, Νουρί Σαχίν (84' Γκρανέρο), Μεσούτ Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν (64' Κακά).