Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

H Μπακογιάννη στη Θράκη


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα περιοδεύσει την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.
*Στο μεταξύ η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε συνέντευξη της στην εκπομπή της ΝΕΤ FM,
 « Στα μέσα και στα έξω» με το Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη, σχετικά με τις απολήσεις στο Δημόσιο η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:
« Καλύτερα να μην κάνει τίποτα ο κος Ρέππας, γιατί η προηγούμενη εμπειρία από τις προτάσεις του κου Ρέππα ήταν μια καταστροφή. Αναφέρομαι στην εφεδρεία, η δημοκρατική συμμαχία ήταν το μόνο κόμμα που από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι αυτό είναι τελείως λάθος αντίληψη, είναι μια ισοπεδωτική αντίληψη. Στην Ελλάδα μισούμε την έννοια της αξιολόγησης, της ανάληψης ευθύνης της αξιολόγησης. Υπάρχουν εξαιρετικοί δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι προσφέρουν στο δημόσιο και υπάρχουν και άλλοι που δεν προσφέρουν. Αυτή η αξιολόγηση είναι η αρχή της οποιαδήποτε άλλης απόφασης. Το θέμα της αξιολόγησης είναι θέμα βούλησης.»

Επίσης η κ. Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση (on camera):
«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δίνουν την εντύπωση ότι τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα. Δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από τον ελληνικό λαό. Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάθε ώρα που αργούν οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, προσθέτονται στρατιές ανέργων και άνθρωποι οδηγούνται ακόμη περισσότερο στην απελπισία. Είναι ώρα να γίνουμε πολύ σοβαρότεροι, ιδιαίτερα τώρα που ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του».