Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ζ. Μουρίνιο: Η πορεία του ΑΠΟΕΛ δεν είναι θαύμα . Είναι μια Φανταστική δουλειά του Γιοβάνοβιτς και των παικτών

Την υπέροχη δουλειά του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξήρε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο, στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα Live» και τον Γιάννη Θειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο:

Έχετε μεγάλο φαν κλαμπ στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι φαβορί σε έναν αγώνα;


«Πρέπει να αποδεχθείς τις συνθήκες του να είσαι φαβορί. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τους κανόνες του να είμαστε φαβορί. Γιατί και η οικονομική μας δυνατότητα είναι διαφορετική. Γι’ αυτό πρέπει να παίζουμε σαν φαβορί. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Φανταστική οργάνωση ειδικά στην επίθεση. Παίξαμε καλά, παραμείναμε ήρεμοι, αυξήσαμε την ένταση του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για μας η πορεία του ΑΠΟΕΛ είναι ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα»…


«Δεν νομίζω ότι είναι θαύμα η πορεία του ΑΠΟΕΛ ως εδώ. Είναι μια φανταστική δουλειά του προπονητή Γιοβάνοβιτς και των παικτών. Τους συνάντησα χθες και σήμερα και μίλησα με ορισμένους στην προπόνηση. Έχουν ακμαίο ηθικό. Η φιλοδοξία είναι μεγάλη. Είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Και επαναλαμβάνω ότι θα πω στους οπαδούς μας –ελπίζω να πάρω θετική απάντηση- ότι θα ήθελα να τους υποδεχθώ στο Μπερναμπέου όπως τους αξίζει».


newsbeast.gr