Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο σύζυγος της Ντ. Μπακογιάννη ήταν ο "βουλευτής" που έβγαλε 1 εκατ. από τη χώρα! - Οργισμένη αντίδραση της Προέδρου της ΔΗΣΥ

Στην αρχή φάνηκε ως άλλη μια προσπάθεια συγκάλυψης από τις τόσες που έχουμε δει αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκαν στον πολιτικό κόσμο.
Όμως, εδώ πλέον μιλάμε για εντελως διαφορετική τροπή στην υπόθεση του βουλευτή που τόσες μέρες μας έλεγαν ότι έχει βγάλει εκτός Ελλάδας 1 εκατομμύριο ευρώ σπιλώνοντας το όνομα του πολιτικού κόσμου!
Ο βουλευτής ήταν τελικά γυναίκα και αρχηγός κόμματος και ουδέποτε έβγαλε εκτός της χώρας η ίδια 1 εκατομμύριο ευρώ!
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη , οργισμένη σχολίασε τη διαρροή ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο για το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, είχε αναφέρει ότι κατέθεσε σε τράπεζα του εξωτερικού, τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ.
"Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση", είπε η κα Μπακογιάννη και έκανε επίσης λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψουν την ίδια.
«Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο», διευκρίνισε.
«Μια απίστευτη φαρσοκωμωδια την οποία κι εγώ πίστεψα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα μου η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες του», πρόσθεσε.
Εξέφρασε τέλος τη δυσφορία της για το γεγονός ότι σπιλώνεται «ένας ολόκληρος κόσμος» γιατί, όπως είπε, «κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στη Ελβετία».
Επι τουλάχιστον 7 ημέρες όλη η Ελλάδα έψαχνε να βρει τον/ την βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδος εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Την αποκάλυψη δεν είχε κάνει κάποιος τυχαίος, ή ένας απλός πολίτης, αλλά ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.
Και φτασαμε σήμερα,  από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής να μεταφέρεται στους δημοσιογράφους ότι έγινε λάθος! Και ότι δεν είναι βουλευτής που έβγαλε εκτός Ελλάδος το ενα εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο/η σύζυγός του!

newsit.gr