Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Άκουσε τα κάλαντα η Ντόρα Μπακογιάννη..

Στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, είπαν σήμερα τα κάλαντα μέλη της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ο Σύλλογος Καστελλοριζίων και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου. Αμέσως μετά η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Εύχομαι σε όλες τις ελληνίδες και σε όλους τους έλληνες καλά Χριστούγεννα, οικογενειακά, με ηρεμία και αισιοδοξία και βεβαίως πάνω απ’ όλα με υγεία. Εμείς οι έλληνες σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέρνουμε τελικώς να τα βγάλουμε πέρα όταν πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και βάζουμε το συνολικό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».                                                                                                                             

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:  
«Ο ελληνικός λαός με αγωνία διαπιστώνει ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, την ώρα που θα έπρεπε ενωμένοι να δίνουν τη μάχη για να μπορέσουν να στηρίξουν τη χώρα σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαπραγμάτευση, παίζουν παλαιοκομματικά παιχνίδια και έχουν στο μυαλό τους μόνο προεκλογικούς σχεδιασμούς. Λυπάμαι γι’ αυτό. Το αποτέλεσμα είναι να αποδυναμώνεται η χώρα την πιο κρίσιμη στιγμή, όπου η διαπραγμάτευση για τη σωτηρία της πρέπει να είναι επιτυχής. Εύχομαι ο κ. Παπαδήμος να μπορέσει να πείσει τους αρχηγούς των κομμάτων ότι πρέπει, επιτέλους, να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους».