Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μπεγλίτης: Οι συζητήσεις για εκλογές δίνουν λανθασμένο μήνυμα προς την Ευρώπη

Κάλεσμα σε όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να αναλάβουν την ευθύνη τους και να συμβάλουν στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τη νέα δανειακή σύμβαση απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash και στο δημοσιογράφο Αντώνη Κοκορίκο.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σωθεί κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αρα λοιπόν ο κίνδυνος να γυρίσουμε στη δραχμή, ο κίνδυνος να πάμε σε μια χρεοκοπία, είναι ένας κίνδυνος άμεσος και υπαρκτός», υπογράμμισε ο κ. Μπεγλίτης.

Αυτό όπως είπε, πρέπει να το αντιληφθούν οι πολιτικές δυνάμεις και να αφήσουν «τα μικροκομματικά παιχνίδια. Χαρακτήρισε παράλληλα καταστροφικό για τη χώρα και «λανθασμένο μήνυμα» προς την Ευρώπη το να ανοίγει συζήτηση για εκλογές. «Αυτή τη στιγμή επειδή ο κ. Σαμαράς έχει τις δικές του ανάγκες και σκοπιμότητες, επειδή το ΛΑΟΣ και ο κ. Καρατζαφέρης έχουν τις δικές τους ανάγκες και σκοπιμότητες, δεν μπορεί να ανοίγει μια πρόωρη συζήτηση για εκλογές», παρατήρησε.

Αναφερόμενος τέλος στο θέμα των επικουρικών συντάξεων, κατηγόρησε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για μικροκομματικές σκοπιμότητες.