Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠ​ΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟ​Σ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔ​ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ​Υ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (CDU) ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, για να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Συνέδριο του Κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), που θα γίνει στη Λειψία.

Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου, το οποίο θα ξεκινήσει με ομιλία της Καγκελαρίου κας Άγκελα Μέρκελ, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα έχει σειρά συναντήσεων και συνομιλιών με πολλά στελέχη της ηγεσίας του κόμματος, μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU στην Ομοσπονδιακή Βουλή, τον Γραμματέα του κόμματος, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Εξωτερικών Υποθέσεων κ.α.

            Κατά την παραμονή του στη Γερμανία, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,  Προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος και άλλους εκπροσώπους τον Ομογενών, που ζουν και εργάζονται στη συγκεκριμένη χώρα.