Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αντώνη σπάστους πια τον τσαμπουκά…o κόσμος περιμένει το «Ρουα Ματ» !!!

Σε παιχνίδι μεγάλου πολιτικού πόκερ εξελίσσεται η διαδικασία της συγκρότησης Μεταβατικής Κυβέρνησης. Η περίοδος αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια πρώτης τάξεως διδακτορική διατριβή και να διδάσκεται στο μέλλον στα Πανεπιστήμια. Σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα η κοινή γνώμη έχει αποσβολωθεί μπροστά σε τηλεοράσεις και διαδίκτυο και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το ζητούμενο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της αλήθειας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καδράροντας τον Αντώνη Σαμαρά σε πλάνο Μνημονίου. Δεν υπάρχει πουθενά πια αυτή η προπαγάνδα που εξαπολύουν από το πρωί τα πράσινα παπαγαλάκια από την Αλεξανδρούπολη έως την Μάνη και την Κρήτη. Από το πρωί έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος για το μόνο καθαρό προφίλ που στήριξε και στηρίζει την θέση και την πολιτική του απέναντι στο Μνημόνιο και δίπλα στον πολίτη. Τον Αντώνη Σαμαρά.
Φτάνει σε σημείο τέτοιο η προπαγάνδα που μέχρι και οι καθαροί αγνοί Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει και αμφιταλαντεύονται στο τι πραγματικά γίνεται με τη ΝΔ. Άνθρωποι που στήριξαν με κλειστά μάτια αναρωτιούνται που το πάει τώρα η ΝΔ αφού έχουν πέσει όλοι και λένε ότι ο Σαμαράς θα ακολουθήσει την πολιτική Παπανδρέου.
Όσο και αν φωνάζουν στην Συγγρού πως η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη τόσο τα μεγάλα ΜΜΕ περνούν αυτό που θέλουν. Από το πρωί μας έχουν πρήξει.
 Έλεος πια. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ υπάρχει και είναι δυνατό σε αυτά. Η αγνή γαλάζια πτέρυγα που δεν είναι άλλη από την βάση της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα και οι 800.000 πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στις εσωκομματικές παρακολουθεί με αγωνία τα μελλούμενα και τις επόμενες κινήσεις του ηγέτη τους Αντώνη Σαμαρά.
Τώρα πλέον είναι να ενεργοποιηθεί και το σύστημα της Συγγρού και να βγει επιτέλους στην αντεπίθεση και να δώσει την καθαρή  και την αληθή εικόνα των πραγμάτων. Ο κίνδυνος να περάσουμε ένα νέο πολιτικό Βατερλό με το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλος. Υπάρχουν τρόποι και θα έπρεπε να έχουν τεθεί σε εφαρμογή και να έχουν ενεργοποιηθεί οι άνθρωποι που μπορούν και όχι να είναι σε καραντίνα. Αυτές οι μέρες περνάνε στην Ιστορία.
Είναι η ώρα να βγει μπροστά ο πρόεδρος της ΝΔ. Αυτό περιμένουν όλοι. Ο Άσσος είναι στο τσεπάκι του .  Και είναι η ώρα να το πράξει  όπως πρέπει γιατί μπορεί. Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες. Άλλωστε η Ιστορία έγραψε πως ο Παπανδρέου πλέον είναι παρελθόν.  .

R 24