Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Παμβαχαϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Πανέτοιμος είναι ο Παμβοχαϊκός για την αναμέτρηση της Παρασκευής (11/11) με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Βόχας έχει αναλύσει τον αντίπαλο, το κλίμα είναι καλό, όπως και η ψυχολογία, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Καραγιάννης μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχρισε φαβορί και παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για μια καλή εμφάνιση. «Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και θεωρώ πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς διαθέτουμε μια ανταγωνιστική και ιδιαίτερα αγωνιστική ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε διάθεση να παραδώσουμε τα όπλα. Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για τον αγώνα», δήλωσε ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, για να καταλήξει: «Πλέον μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουμε διαμορφωμένη εικόνα για τον Ολυμπιακό, ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε και θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι την Παρασκευή».
Ντουσάρμ: «Νιώθω καλά και φαίνεται»
Πέρα από τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία του, που τον έχει φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό, ο Παμβοχαϊκός μπορεί να περηφανεύεται ότι διαθέτει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον 30χρονο  Αμερικανό διαγώνιο Μαρκ Ντούσάρμ .
Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ο  Ντουσάρμ μετρά 92 πόντους με 76 επιθέσεις, 9 άσους και 7 μπλοκ, χωρίς πάντως ο ίδιος να παρακολουθεί τα προσωπικά του στατιστικά.
«Αλήθεια; Ουάου! Είναι πραγματικά εξαιρετικό και είμαι σοκαρισμένος», ήταν η πρώτη αντίδραση του Αμερικανού διαγώνιου στα φετινά του… κατορθώματα. «Ειλικρινά δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, με την έννοια ότι δεν τρελαίνομαι μετά το τέλος ενός αγώνα να δω τι επιδόσεις μου. Αν έχεις παίξει καλά το ξέρεις από μόνος σου, αλλά κυρίως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Κι όσο ο Παμβοχαϊκός κερδίζει σημαίνει ότι λειτουργούμε όλοι, όχι μόνο εγώ, καλά».
Ο αλτρουιστής Ντουσάρμ φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στον πασαδόρο των νεοφώτιστων, Κώστα Στιβαχτή. «Το ότι είμαι ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής λίγκας είναι πραγματικά σπουδαίο κι η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλά στην ομάδα και φαίνεται. Όμως είμαι και τυχερός γιατί έχω έναν εξαιρετικό πασαδόρο, αφού ο Κώστας δίνει τη μπάλα όταν πρέπει εκεί που πρέπει και διαχειρίζεται εξαιρετικά όλη την ομάδα».
Ο 30χρονος παίκτης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το πώς κυλά η σεζόν στο Βραχάτι, αλλά και για την ίδια την ομάδα: «Ο τρόπος που λειτουργούμε από την πρώτη ημέρα νομίζω ότι είναι και το μυστικό μας. Αφήνω στην άκρη το αγωνιστικό, αφού η ομάδα έχει έμπειρους αθλητές, όμως  είμαστε μια παρέα όλα τα παιδιά κι αυτό το οικογενειακό κλίμα βοηθά πάρα πολύ. Επίσης πρέπει αν σταθώ στον προπονητή μας, αφού ο Νίκος Ζαλμάς δημιουργεί νέες προκλήσεις κάθε μέρα στην προπόνηση, δεν μας αφήνει να εφησυχάσουμε και πάντα μας πιέζει για να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Έτσι αν για κάποιους η μέχρι τώρα πορεία μας είναι έκπληξη, για όλους εμάς ήταν κάτι το αναμενόμενο και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ''LOCOS AMARILLOS'' ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 17:00 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6983398640 ( ΘΩΜΑΣ ΚΕΦΟΚΕΡΗΣ )
2741056163 ( ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ )
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ......!!!!!!!

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός ξεκινά στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντάνα από τη NOVA