Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

9 λόγοι που καθιστούν την Ελλάδα προτεκτοράτο

Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες ότι η Ελλάδα είναι ένα κανονικό, σύμφωνα με όλους τους ορισμούς, προτεκτοράτο.
1. Η πρωτοβουλία του ΓΑΠ για δημοψήφισμα ακυρώνεται πάραυτα από τους Μerkozy.
2. Το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, σε περίπτωση της σπάνιας περίπτωσης εκδήλωσης ανυπακοής, υπαγορεύεται απ’ ευθείας από τους Merkozy.
3. Ο σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού, όπως επιχειρείται τώρα αποτελεί πάγιο αίτημα και μοχλός πίεσης εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο από τους Merkozy.
4. Το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός εγκρίνεται από τους δανειστές. Ο Παπαδήμος φεύγει απ’ το τραπέζι μετά από πίεση του ΔΝΤ.
5. Το νέο χαρτί που πέφτει στο τραπέζι, ο Ρουμελιώτης είναι άνθρωπος του ΔΝΤ, άρα εγκεκριμένος.
6. Η διεξαγωγή των εκλογών επαφίεται στην καλοσύνη των δανειστών μας.
7. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα αποφασιστεί από τους δανειστές μας επίσης.
8. Οι νέοι υπουργοί της νέας, όποτε σχηματιστεί κυβέρνησης, θα είναι τύποις υπουργοί. Οι καρέκλες τους είναι ήδη κατειλημμένες από το ασκέρι των Γερμανών επιτρόπων-τεχνοκρατών.
9. Ο νέος πρωθυπουργός θα βρει κι αυτός την καρέκλα του κατειλημμένη από τον ήδη εν ενεργεία πρωθυπουργό, ονόματι Reichenbach.
Αν όμως ο κόσμος βρίσκεται τη στιγμή αυτή σε μια κατάσταση άκρως επισφαλή, εκτός ισορροπίας και εντελώς χαοτικός, τι λέει η θεωρία γιαυτό; Ότι αρκεί το κούνημα των φτερών μιας μικρής και αθώας πεταλούδας για να τον γονατίσει. Και πώς ονομάζεται όλο αυτό; Πολύ απλά: “Η εκδίκηση της πεταλούδας!” Και ποια είναι η πεταλούδα; Ε! βρείτε το…

http://konserbokoyti.blogspot.com/2011/11/9.html