Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νικηφόρα πρεμιέρα στο Περιφερειακό η Μπάρτσα , 2 - 0 τον Μανδραϊκό


O Φίλης με φάουλ ανοίγει το σκορ
Η Κόρινθος , στη πρεμιέρα της (2η αγωνιστική) στον 7ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος νίκησε με 2 – 0 τον Μανδραϊκό, καθώς στην πρεμιέρα δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Πόρο. . Η Κόρινθος είχε μικρή υπεροχή σ’ όλο τον αγώνα πού έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, που παρά το ψύχος που επικρατούσε παρακολούθησαν 700 φίλοι της «Μπάρτσας» και περίπου 50  φίλοι της ομάδας της Δυτικής Αττικής . Στο 48’ ο Φίλης άνοιξε το σκορ με φάουλ ενώ πρώτα η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Στο 74’ ο Μανδραϊκός μένει με 10 παίκτες με την αποβολή του Μαρκάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα , ενώ την ίδια κατάληξη είχε μετα από ένα δίλεπτο και ο Σιώκος για την Κόρινθο. Έξι λεπτά αργότερα , στο 82’ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Φίλης ο Βαγγελί με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα της Κορίνθου.
Κόρινθος: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βαγγελί (90' Φραγκάκης), Σπυρόπουλος, Σεϊτάι (89' Τζουμάκας), Λουμπαρδέας, Σιώκος, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (67' Μπαλτζής).
Μανδραϊκός: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Μαρκάκης, Παπαπαναγιώτου, Βελής, Κοκλιώτης, Κωνσταντινίδης (57' Παπαδόπουλος), Φώσκολος, Τουρνάς (65' Τζουραμάνης), Αλήμπας (71' Δήμος), Γκαβζίδης.