Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη, θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 με τον υπουργό Εθνικής Aμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εθνικής Aμυνας.
Επίσης η κ. Μπακογιάννη, θα συναντηθεί σήμερα 19 Οκτωβρίου στις 13:45, με εκπροσώπους των εργαζομένων στα σταθερής τροχιάς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ τέλος στις 14:15 , θα συναντηθεί με το σύλλογο αποφοίτων της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (Λ. Συγγρού 47). 

Μικρές πολιτικές ηγεσίες, με μεγάλους κομματικούς εγωισμούς

Η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:   «Την ώρα που η χώρα βρίσκεται μπροστά στις μεγαλύτερες και δυσκολότερες αποφάσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ώρα που θα καθοριστεί το μέλλον της χώρας, κατά πάσα πιθανότητα ερήμην μας, είναι αδιανόητο οι πολιτικές ηγεσίες να φαίνονται τόσο μικρές και με τόσο μεγάλους κομματικούς εγωισμούς. Η χώρα αυτή τη στιγμή χρειάζεται συνεργασία, χρειάζεται συσπείρωση, χρειάζεται συνευθύνη. Δεν υπάρχει κανείς άμοιρος ευθυνών μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Τουλάχιστον την ύστατη στιγμή, πρέπει να αντιληφθούμε ποιο είναι το χρέος μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία, απέναντι στη νέα γενιά. Να ξεχάσουμε το κομματικό συμφέρον και να ενώσουμε δυνάμεις. Λυπούμαι πάρα πολύ διότι, δυστυχώς, είναι σαφές ότι το πολιτικό σύστημα δεν διδάχθηκε τίποτα από την κρίση».