Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θετικός ο Πιλάβιος σε πρωτάθλημα 18 ομάδων

Αθήνα
Συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας, όπου μετέφεραν στον πρόεδρο της ΕΠΟ την πρόταση-εισήγηση του συνεταιρισμού για αύξηση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, από 16 σε 18. Ο Πιλάβιος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση της Σούπερ Λιγκ και την Τρίτη, οπότε είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της ΕΠΟ, αναμένεται να βγει η θετική απόφαση.

Το γραφείο του Σοφοκλή Πιλάβιου επισκέφθηκαν οι Πατρίκ Κομνηνός, Γιάννης Οικονομάκης, Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Χριστοβασίλης και Σπύρος Καλογιάννης οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την εισήγηση της Λίγκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τους άκουσε χωρίς να έχει αντιρρήσεις ενώ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εισηγηθεί υπέρ της πρότασης της Σούπερ Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο θα γίνει την Τρίτη.

Από την πλευρά της Σούπερ Λιγκ, διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού όπου σε αυτή αναμένεται να αναπτυχθεί στην πλήρη του μορφή η πρόταση της Λίγκας.

Ανακοινώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή


Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή (21/10) προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές εξελίξεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Έκτακτη Γ.Σ., Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 14:00

Ανακοινώνεται ότι συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Super League, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

(α) Αναδιάρθρωση Πρωταθλήματος Super League περιόδου 2011-12, λόγω ειδικών συνθηκών - Τροποποίηση κανονισμών και σχετικών απαιτούμενων αποφάσεων».
Newsroom ΔΟΛ