Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

«Θύμιο, κάνε κόμμα».

Την ώρα που ο συνδικαλισμός καταρρέει, κάποιοι φτιάχνουν το προφίλ τους. Είτε συνδικαλιστικό, είτε πολιτικό. Φαίνεται ότι πιάνουν τόπο οι επαναστατικές διαθέσεις κάποιον εκπροσώπων του συνδικαλισμού, οι οποίοι «φαντάζουν» αποτελεσματικοί μέσα από την σκληρή τους στάση απέναντι στην κυβέρνηση που δείχνει να έχει χάσει το μπούσουλα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News» ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θύμιος  Λυμπερόπουλος δέχεται προτάσεις ακόμη και πιέσεις τόσο από ανθρώπους του κλάδου που εκπροσωπεί, όσο και από πολιτικούς χώρους.να δημιουργήσει πολιτική κίνηση.
Από ότι γνωρίζουμε ο διαγραφής από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρόεδρος του ΣΑΤΑ, , έχει βαθειές "ρίζες" στη παράταξη, οι οποίες δύσκολα κόβονται.
Παιδί της λαϊκής Δεξιάς, γεννημένος στο Πιτσά Κορινθίας ο Θύμιος Λυμπερόπουλος κήρυξε στην κυβέρνηση τον πόλεμο με... διπλή ταρίφα, στο όνομα της διατήρησης των προνομίων για τη συντεχνία των ταξί.
Ερχόμενος στην Αθήνα για ένα καλύτερο μέλλον άρχισε να δουλεύει στο τιμόνι... Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία και απέκτησε δύο κόρες, η μία εκ των οποίων σπούδασε στη Σκοτία και η άλλη στην Αθήνα. Στα χρόνια που ακολούθησαν "κέρδισε" την πρώτη άδεια ταξί, ενώ ο έντονος χαρακτήρας και η εμμονή του για την ενασχόληση με τα κοινά ήταν θέμα χρόνου για να τον φέρουν στην ηγεσία του συνδικάτου.