Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος στην κορυφή... 1 - 0 τον ΠΑΣ Γιάννενα

Με νίκη συνέχισε τη φετινή πορεία του ο Ατρόμητος στην έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα κερδίζοντας στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Η ομάδα του Περιστερίου παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς στα 7 παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 31ο λεπτό ο Γιαννούλης.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και παραλίγο να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μήτρογλου από καλή θέση στην περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα (4') ο Επστάιν έκανε προβολή μπροστά από τον Κηπουρό, στέλνοντας και ο ίδιος την μπάλα άουτ. Το αποκορύφωμα όμως ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν ο Τάτος έκλεψε από τον Μπουζίντ και βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στο Μήτρογλου, με τον τελευταίο να προσπαθεί να συνδυάσει θέαμα με ουσία, πληρώνοντάς το όμως, αφού έχασε σπάνια ευκαιρία να σκοράρει.
Η πρώτη καλής στιγμή για τον ΠΑΣ ήρθε στο 28΄ με σουτ του Μπαγκαγιόκο, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την υπεροχή τους σε προβάδισμα, όταν ο Επστάιν πάσαρε στον Γιαννούλη και ο τελευταίος πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0.
Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να χάνουν σπουδαία ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ, αλλά το δυνατό σουτ του Μήτρογλου στο 53' σταμάτησε στο δοκάρι του Κηπουρού. Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τους Επστάιν (60') και Μήτρογλου (80').
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (81΄ Μπέλιτς), Γκαρσία (55΄ Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (65΄ Μπρίτο)
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65΄ Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80΄ Ντε Βινσέντι), Λίλα, Βίγια, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας (46΄ Βάντερσον)