Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Θύμιος Λυμπερόπουλος: «Δε θα πεθάνουμε μόνοι θα πάρουμε κι άλλους μαζί»!

Οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν στις 10:00 έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους. Λίγο μετά τις 12:00 οι ιδιοκτήτες ταξί ξεκίνησαν από τα γραφεία του ΣΑΤΑ προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.
Στην πλατεία Συντάγματος έφτασε λίγο πριν από τις 13:30 η πορεία των αυτοκινητιστών. Από τα παράθυρα του υπουργείου Οικονομικών, εργαζόμενοι που έχουν καταλάβει το υπουργείο φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης, χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν.
Το νομοσχέδιο δεν θα φτάσει ούτε στη Βουλή! Η κυβέρνηση κρέμεται σε μια κλωστή, ο Ραγκούσης παίζει ο τελευταίο του χαρτί. Δεν τους στηρίζει ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα παρά μόνο η κυρία του 1% (σ.σ. Ντόρα Μπακογιάννη)», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.
«Ή το νομοσχέδιο θα αποσυρθεί ή θα φύγει ο Ραγκούσης», τόνισε πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, που για ακόμη μια φορά απείλησε ανοιχτά: «θα νιώσουν της ανάσα μας! Ούτε να αναπνεύσουν δε θα μπορούν. Τα παπαγαλάκια που μας κατηγορούν για σκληρές δηλώσεις δεν έχουν δει τίποτα! Δε θα πεθάνουμε μόνοι θα πάρουμε κι άλλους μαζί».
Και από τα πυρά του, δε γλίτωσε ούτε η τρόικα: «Την επόμενη φορά που θα έρθει, θα κυκλώσουμε το ξενοδοχείο που μένουν για να την πάρουμε και να πάμε μαζί στο υπουργείο». Τέλος, κάλεσε τους ιδιοκτήτες των φορτηγών σε κοινό αγώνα «για να αποκλείσουμε όλη την Ελλάδα!».