Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πρώτο φιλικό με την Κλένια η Κόρινθος

Φιλική αναμέτρηση με την Κλένια ανακοίνωσε η διοίκηση της Κορίνθου η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 17/8 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με ώρα έναρξης στις 18.00 κάνοντας έτσι την αρχή στα παιχνίδια προετοιμασίας για την νέα σαιζόν λίγο πριν αναχωρήσει για την Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Κόρινθος μπορεί να μην γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν αφού η έφεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα ωστόσο συνεχίζει την ενίσχυση της για την νέα σαιζόν και μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση τριών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας είναι οι εξής παίκτες: Δημαράκης, Καρνέσης, Χουστουλάκης, Σπυρόπουλος, Νικολάου, Ζάρκος, Φραγκάκης, Παππάς Α., Δημητριάδης ενώ και οι νεοαποκτηθέντες Σγουρός, Μπαλάφας, Μπαλτζής, Παππάς Β., Πετρόπουλος Α., Βασιλόπουλος Α., Καρατζάογλου, Γκιώνης, Κρίκας, Τσοχαντάρης και Μαντάς.
Τέλος την Πέμπτη αναμένεται στην Κόρινθο ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας Παναγιώτης Μπεθάνης ο οποίος την Παρασκευή 19/8 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 14.00 στο HOTEL POSEIDON RESORT στο Λουτράκι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

1) Επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό οι παίκτες της Κορίνθου.
2) Την Τετάρτη στις 18:00 η ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιγνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με το τοπικό σωματείο ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ.
3) Μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί άλλες τρεις μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
4) Την Παρασκευή 19/08/2011 στις 14:00 στο HOTEL POSEIDON RESORT στο Λουτράκι θα δώσει συνέντευξη τύπου η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Πάνου Μπεθάνη.

"Έφυγε" ο πατέρας του Μπαλτζή

Η οικογένεια της Κορίνθου θρήνησε σήμερα (16/8) για τον αδόκητο χαμό του Μιχάλη Μπαλτζή, του πατέρα του ποδοσφαιριστή της, Νίκου.
Αντιπροσωπεία παικτών και διοίκησης της «Μπάρτσα» βρέθηκαν στην κηδεία του Μιχάλη Μπαλτζή και εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σημειώνεται ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, Νίκος, επέστρεψε φέτος και εντάχθηκε στο δυναμικό της Κορίνθου, μια και πέρυσι αγωνιζόταν στον Πέλοπα Κιάτου.

kerkidathskorinthias.blogspot.com