Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Δύο φιλικά ματς ο Πανηλειακός με την Κόρινθο ( 25 - 8 ) στον Πύργο και (3-9) στην Κόρινθο

Οι παίκτες του Πανηλειακού έχουν συμπληρώσει δώδεκα μέρες προπονήσεων.  Σήμερα ,Τρίτη θα συνεχίσουν σε πιο έντονους ρυθμούς με διπλό πρόγραμμα.
Την Τετάρτη εκτός από πρωινή προπόνηση, θα γίνει στο Στάδιο Πύργου το απόγευμα το πρώτο φιλικό ματς, όπου ο Πανηλειακός θα αγωνιστεί με τον Αίαντα Γαστούνης.
Ενώ πλέον έχει καταρτιστεί σχεδόν συνολικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Το προσεχές Σάββατο 20 Αυγούστου ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει στον Πύργο την Καλαμάτα, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι φέτος και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Ακολούθως, την Τετάρτη 25 Αυγούστου θα αγωνιστεί στον Πύργο με την Κόρινθο. Την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα. Στις 3 Σεπτεμβρίου με τη Ζάκυνθο στον Πύργο.
Στις 7 Σεπτεμβρίου με την Παναχαική, επίσης στον Πύργο. Και στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα. Πιαθνόν να κλειστεί άλλο ένα φιλικό για το διάστημα αυτό, ενώ υπολογίζεται ότι θα γίνει κι ένας αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας πριν της έναρξη του πρωταθλήματος (πιθανόν στις 17/9).