Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 64χρονης στη Λακωνία. Ξέφυγε σώα από τους απαγωγείς της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 64χρονης που είχε απαχθεί πριν από τρεις μέρες από το σπίτι της στο Μυστρά Λακωνίας. Η γυναίκα κατάφερε και ξέφυγε σώα από τους απαγωγείς της, οι οποίοι ζητούσαν για την απελευθέρωσή της λύτρα από το σύζυγό της. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 16 Αυγούστου, τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Μυστρά. Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τρία κυνηγετικά όπλα, που το ζευγάρι κατείχε νόμιμα.
Στη συνέχεια, με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ζευγαριού, οι δύο από τους δράστες μετέφεραν τα θύματα με δεμένα χέρια και καλυμμένα τα κεφάλια τους, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Σπάρτης – Γυθείου, όπου εγκατέλειψαν τον 66χρονο αυτοκινήτου και αναχώρησαν με άλλο όχημα, παίρνοντας μαζί τους τη σύζυγό του.
Οι δράστες, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, απαιτούσαν από τον 66χρονο την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερη τη γυναίκα του.
Σήμερα το πρωί, η 64χρονη εντοπίστηκε από ιδιώτη στην Επαρχιακή Οδό Σπάρτης – Γυθείου, αφού διέφυγε από το χώρο όπου την κρατούσαν οι δράστες, χωρίς να καταβληθεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Η 64χρονη, όπως διαπιστώθηκε, είναι καλά στην υγεία της.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Για την ψυχολογική υποστήριξη του ζευγαριού έχουν διατεθεί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ
thebest.gr