Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Αυτός ήταν Ολυμπιακός, 2-2 με Ίντερ!

 Τα χέρια του από ικανοποίηση θα πρέπει να τρίβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφορικά με τα όσα είδε στο σπουδαίο αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού στη Γενεύη με την Ίντερ. Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν κάτι παραπάνω από στα ίσια την κυπελλούχο Ιταλίας, μένοντας στο τέλος τζάμπα στο 2-2.
Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός πέρασε το... τεστ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με δέκα παίκτες από το 28', προηγήθηκε 2-0 της Ίντερ, όμως στο τέλος κουράστηκε και ήρθε το 2-2. Σούπερ Γέστε, Μοντέστο, Μιραλάς.
Με... άριστα δέκα πέρασε ο Ολυμπιακός το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στην Ίντερ. Οι “ερυθρόλευκοι”, αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 28' εξαιτίας της κόκκινης κάρτας του Μέλμπεργκ, έπαιξαν εκπληκτικά για τριάντα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Φέισα 47' και Μοντέστο 68'. Στη συνέχεια όμως κουράστηκαν και οι “νερατζούρι” που αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους τους, ισοφάρισαν σε 2-2 με τέρματα του Πατσίνι στο 75' και στο 87'.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (57' Παπάζογλου), Μοντέστο, Ουρτάδο, Φέισα (76' Ποτουρίδης), Φουστέρ (46' Μανιάτης), Γέστε (57' Χολέμπας), Φετφατζίδης (57' Χαβίτο), Μιραλάς (63' Πάντελιτς).
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Σάμουελ (51' Ρανόκια), Κίβου (74' Φαραόνι), Τζόναθαν (46' Πατζίνι), Τιάγκο Μότα, Καμπιάσο (90'+1 Κρισέτιγκ), Όμπι, Αλβάρεζ (46' Πάντεφ), Μίλιτο, Καστάνιος (64' Σαντόν).