Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Παραμένει ο Φυντάνης στην Παναχαική

Μπορεί ο Αθηναίος τεχνικός να είναι κατηγορούμενος με δίωξη που του έχει ασκηθεί για στήσιμο παιχνιδιών, ωστόσο στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που έχουν καταγραφεί, δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο που να αφορά «παιχνίδια» σε βάρος της Παναχαϊκής.
Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως» θέλουν τον τεχνικό της Παναχαϊκής να εμπλέκεται σε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Γιώργο Τσακογιάννη για το ματς Αίανατα Σαλαμίνας-Ηρακλής Ψαχνών, όπου ως γνωστόν πρόεδρος του Αίανατα είναι ο αδερφός του Ηλία Φυντάνη.
Από την πλευρά του, ο Αθηναίος τεχνικός παραδέχτηκε ότι είχε διάφορες ενοσχλήσεις από τον Τσακογιάννη, ωστόσο με τον δικό του τρόπο τις απέκρουε.
Μάλιστα, αξιζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω συνομιλία είναι και η μοναδική τηλεφωνική εμπλοκή του Φυντάνη, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται ο Αλέξης Κούγιας να απομακρύνει τον έμπειρο τεχνικό από τον πάγκο της ομάδας, εξαιτίας αυτού του γεγονότος:
«Το γεγονός και μόνο ότι άντεξε στις τόσες πιέσεις που δεχόταν από τον Τσακογιάννη και ήταν ο μόνος, λέει πολλά για εμένα», σχολίαζε την Τετάρτη (13/7) ο πρόεδρος του Πατρινού συλλόγου.
Τέλος, δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή (15/7) να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την πατρινή ΠΑΕ.