Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Φορολογική παράνοια


Φορολογική παράνοια    ΣΕ «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ» της ελληνικής οικονομίας… εξελίσσεται πλέον ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, καθώς με την φοροκαταιγίδα και την «πλημμυρίδα» περικοπών που εξαπολύει, κατόπιν συνεννοήσεων και συμφωνιών με τους «εμπειρογνώμονες» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οδηγεί στην οριστική οικονομική καταστροφή εκατομμύρια Ελληνες πολίτες και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις.
 ΤΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ φοροαμόκ του υπουργού Οικονομικών θα μετατρέψει αυτόματα σε… οφειλέτες ληξιπρόθεσμων χρεών προς την Εφορία εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έχασαν τη μισθωτή εργασία τους ή αναγκάστηκαν να βάλουν «λουκέτο» στα μαγαζιά τους τον τελευταίο χρόνο καθώς και όσους αμείβονται πλέον με μισθούς πείνας, εξαιτίας των επαχθών μέτρων του πρώτου… «Μνημονίου Παπακωνσταντίνου». Παράλληλα, η φορολογική μανία του υπουργού Οικονομικών θα τινάξει στον αέρα τους προϋπολογισμούς εκατομμυρίων άλλων απλών και νομοταγών ανθρώπων που ακόμη εργάζονται με αξιοπρεπείς αποδοχές ή ασκούν βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών και ολοκληρωτικής καταστροφής της ελληνικής οικονομίας που έχει θέσει σε εφαρμογή ο υπουργός Οικονομικών τον κάνει πλέον επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες!
ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ο υπουργός έχει άγνοια κινδύνου για τις συνέπειες της πολιτικής που εφαρμόζει, αλλά επειδή, αντιθέτως, δείχνει να κινείται συνειδητά βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και κατόπιν συνεννοήσεων με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Φαίνεται δηλαδή ότι όλη η ιστορία των Μνημονίων και των σκληρών μέτρων που τα συνοδεύουν έχει ένα και μοναδικό στόχο: να ισοπεδώσει οικονομικά την Ελλάδα, ώστε να την καταστήσει πάμφθηνη… «επενδυτική ευκαιρία» για κάθε επίδοξο… κερδοσκόπο «μεγαλοεπενδυτή»!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ