Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Δεν Πάει ‘Άλλο» απόψε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου

Ας σηκωθούμε σήμερα το βράδυ από τις πολυθρόνες και τους καναπέδες…. Κάτι καλό ξεκινά και στο Ξυλόκαστρο… Η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση, απόψε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί «Δεν Πάει Άλλο». Μη λείψει κανείς από την αποψινή συγκέντρωση, γιατί πράγματι «Δεν Πάει ‘Άλλο»
Στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της χώρας, οι πολίτες ακαπέλα συγκεντρώνονται όλο περισσότεροι καθημερινά, την Κυριακή και πάλι Πανευρωπαϊκές συγκεντρώσεις στις 6 το απόγευμα… Επιτέλους κάτι κινείται.. η σπίθα άναψε και δεν αφόρα μονό τους Έλληνες…όλη η Ευρώπη ελπίζουμε να είναι σε λίγο στα κάγκελα… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…
Λαοθάλασσα χθες και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, όπου συγκλονιστικός ήταν στη ομιλία του ο Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι Πανεπιστημιακοί, ενώ υπήρχε μεγάλος παλμός και δέσποζε το σύνθημα, «κάτω οι κλέφτες»
Μέσω του Εθνικού Κήπου, συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών, διέφυγαν βουλευτές, οι οποίοι αποκλείστηκαν εντός του Κοινοβουλίου από ομάδα «αγανακτισμένων» που έκλεισαν νωρίτερα την είσοδο επί της Βασσιλίσης Σοφίας, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου.