Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δ. Σκούρας: «Τα χρήματα σπαταλήθηκαν σε ρουσφετολογικά έργα της προεκλογικής περιόδου»

Τα «ρουσφέτια», οι εκλογές και το …τεχνικό πρόγραμμα στο Ξυλόκαστρο

 Όπως αναφέραμε σε χθεσινή ανάρτηση τα… πάνω κάτω ήρθαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξυλοκάστρου την περασμένη Τετάρτη. Το τεχνικό πρόγραμμα πέρασε κατά πλειοψηφία. Είχαμε γράψει ότι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας είπαν πως να ψηφίσουν ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο …δεν υπάρχει καθώς τα χρήματα που έβαζαν οι υπεύθυνοι του δήμου δεν έφταναν για να γίνουν έργα σε ένα χωριό!!!
Σε δηλώσεις του στην Korinthian news ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρας αναφέρει μεταξύ άλλων για το θέμα αυτό: «Το τεχνικό πρόγραμμα πέρασε κατά πλειοψηφία. Κανένας σύμβουλος της μειοψηφίας, ούτε και τοπικός πρόεδρος, δεν το ψήφισε καθώς πρόκειται για ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ τεχνικό πρόγραμμα. Τα χρήματα που έβαλαν οι αρμόδιοι του δήμου δεν έφταναν ούτε για έργα ενός χωριού. Επί της ουσίας χρήματα δεν υπάρχουν.
Δικαιώνεται η άποψή μας προεκλογικά που λέγαμε ότι τα χρήματα σπαταλήθηκαν την προεκλογική περίοδο σε ρουσφετολογικά έργα. Δηλαδή γίνονταν προεκλογικά έργα με τα χρήματα της επόμενης τετραετίας».
Πολύ σοβαρά αυτά τα οποία καταγγέλλει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Δ. Σκούρας. Τι έχει να απαντήσει ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Α. Κλαδούχος; Το τεχνικό πρόγραμμα ήταν «φτωχό» καθώς τα χρήματα δαπανήθηκαν σε «ρουσφετολογικά» έργα της δημοτικής αρχής την προεκλογική περίοδο;

Korinthian news