Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τα πρωταπριλιάτικα


Τηρώντας το έθιμο της πρωταπριλιάς  όπου σοφιζόμαστε διάφορα ψέματα ,κατασκευάσαμε και σας μεταδώσαμε την είδηση  για  «ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Αγοράζει τον Κύψελο Κορίνθου». και με σχετική φωτογραφία από την επίσκεψη. Σας πληροφορούμε ότι επίσκεψη για τον σκοπό αυτό του κ. Κούγια , στην Κόρινθο δεν υπήρξε. Η μόνη σωστή είναι η φωτογραφία, η οποία είναι από το γήπεδο του Συνοικισμού , μετά τον αγώνα Κορίνθου – Παναχαϊκής 0 – 1 , όπου ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας έκανε δηλώσεις μπροστά από τα αποδυτήρια , όπου εικονίζονται  και τα αποδυτήρια του Κύψελου. Όλα  αυτά ήταν μια επινόηση του γράφοντος απλά για να τηρήσει το έθιμο.
Εκτός από το  blog «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και άλλα blog και ιστολόγια τήρησαν το έθιμο. Σταχυολογούμε και σας παρουσιάζουμε μερικά πρωταπριλιάτικα ψέματα όπως:

Βόμβα από το εκλογοδικείο στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Επαναλαμβάνονται οι εκλογές, … Κυριακή 1η Μαΐου.
prismavirus.blogspot.com

Εθνικές Εκλογές προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, για τις 24 Απριλίου 2011. Αναβάλλονται η Ανάσταση και το Πάσχα για το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, για να πιάσει τόπο και η χαμένη αργία της Πρωτομαγιάς.
Korinthix.blogspot.com


προτίθεται να αναζητήσει -προσωρινά τουλάχιστον- άσυλο στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη, έχοντας, όπως φαίνεται, τελικά πειστεί να αποχωρήσει από το προσκήνιο της εξουσίας στη χώρα
.isthmos
·         Όπως και το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φίλου μας που αλιεύσαμε από το facebook ότι
Υστερα απο συναντηση με τον δημαρχο σημερα ο Ανδρεας Ζαρρος δεχτηκε την θεση του Συμπαραστατη του Δημοτη μετα απο αυτη την εξελιξη την θεση του Ζαρρου στο δημοτικο συμβουλιο παιρνει η πρωτη επιλαχουσα του συνδυασμου της Συμπολιτειας κυρια ΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΗ.
ΥΓ. Απο την πλευρα του Σκουρα ειπαν πως θα κανουν ενσταση και θα προσφυγουν στην Περιφέρεια
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ