Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σοβαρά τραυματισμένη 31χρονη στην Ηλεία…Είναι σύζυγος δολοφονηθέντος απο ληστές στο Ξυλόκαστρο

Στο νοσοκομείο Πύργου διεκομίσθη 31χρονη από την Ανδραβίδα, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τη σφοδρή σύγκρουση του Ι.Χ. που οδηγούσε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος, κάτοικος Αθηνών.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 09:15 το πρωί στην επαρχιακή οδό Λουτρών Κυλλήνης, πριν την μεγάλη κατηφόρα που οδηγεί στο Αρκούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου (λόγω του ψιλόβροχου που είχε προηγηθεί), με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να συγκρουστεί -με τη δεξιά του πλευρά- με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 80χρονος, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Ο 80χρονος και η σύζυγος του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, δεν τραυματίστηκαν.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαρθολομιού.
Νεότερη ενημέρωση (13:31) - Ποιος τους καταράστηκε...
Το ρεπορτάζ του iliatora.gr αποκαλύπτει την τραγωδία που έχει πρόσφατα βιώσει η 31χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά: Η νεαρή γυναίκα είναι η χήρα του Ανδρέα Βούρτση, o οποίος δολοφονήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 από ληστές, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας... (διαβάστε την υπόθεση στα "σχετικά άρθρα")
σ.σ. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της, η 31χρονη μεταφέρθηκε το μεσημέρι από το νοσοκομείο του Πύργου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

iliatora.gr