Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παρέλαση "αστέρων" την Δευτέρα με την Εθνική Ενόπλων στο φιλικό του Αιγίου

Τη Δευτέρα στις 28 Μαρτίου (5 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί την Εθνική Ενόπλων σε φιλική αναμέτρηση. Το παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι εισπράξεις της αναμέτρησης θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΕΚΑΜΕ. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ωστόσο, όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό. Προπονητής της Εθνικής Ενόπλων (αγωνίζονται και παίκτες που είναι στα σώματα ασφαλείας), είναι ο Βασίλης Βούζας, μέχρι πρότινος προπονητής του Λεβαδειακού και βοηθός ο Αλβέρτος Παπαδάκης.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΑΣΤΕΡΙΑ

Πολλοί σπουδαίοι παίκτες θα δώσουν το παρών τη Δευτέρα στο Αίγιο. Μεταξύ άλλων οι πρωταθλητές Ευρώπης Στέλιος Γιαννακόπουλος και Μιχάλης Καψής, ο Γιάννης Βοσκόπουλος του Πανσερραϊκού, ο Θανάσης Παπάζογλου του Αστέρα Τρίπολης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης του ΠΑΟΚ, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Νίκος Καράμπελας της ΑΕΚ, ένας εκ των Μαρίνου – Χριστοδουλόπουλου του Παναθηναϊκού κ.ά.
Θα παρευρίσκονται στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Θα τιμηθούν ο πλωτάρχης και υποδιοικητής του ΑΣΑΕΔ, Σπύρος Ανδριόπουλος και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στυλιανός Στεφανίδης. Ο κ. Ανδριόπουλος υπήρξε ολυμπιονίκης στον Μαραθώνιο, ενώ έλκει καταγωγή από την Πάτρα, ενώ ο κ. Στεφανίδης κατάγεται από το Αίγιο.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στην Κρήτη, κόντρα στον Πλατανιά. Οι «μελανόλευκοι» πλέον πάνε στο νησί με σκοπό την συλλογή εμπειριών αφού πλέον δεν υπάρχει στόχος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά και το εντός έδρας «χ» με την Χερσόνησο.

Ο Στρατής Μαστροκυριάκος και ο Νίκος Ψυχογιάννης θα «κατεβάσουν» την ομάδα στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής και μάλιστα, αναμένονται πολλές αλλαγές. Σίγουρα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λιόσης, αλλά και οι Πελέκης, Χρυσάφης, Ιορδανίδης και Τσώνης, που τους έχει ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Τελευταία προπόνηση των «μελανολεύκων» θα γίνει την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το «Ελ. Βενιζέλος» όπου θα «πετάξουν» για Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως απόψε το βράδυ θα γίνει το έκτακτο Δ.Σ. της διοίκησης, όπου θα κληθούν οι Πελέκης, Ιορδανίδης, Τσώνης και Χρυσάφης, να λύσουν τα συμβόλα τους, ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι έχει να κάνει με την πορεία των συζητήσεων για τον προπονητή που συζητά η διοίκηση, να φέρει στον ΠΓΣ. Πάντως, ως τώρα ακούγεται πως προέρχεται από ομάδα της Αττικής...

Πηγή: sportfmpatras.gr