Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΕ: Έκπτωση για την on-line εξόφληση λογαριασμών


Κερδισμένοι σε χρήμα και σε χρόνο θα είναι στο εξής οι πελάτες του ΟΤΕ, που θα εξοφλούν το λογαριασμό τους on-line, μέσω του site του Οργανισμού, www.oteshop.gr.


Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ προσφέρει, πιλοτικά, έκπτωση 2,5 ευρώ, κάθε φορά που ο πελάτης εξοφλεί τον...
τηλεφωνικό του λογαριασμό ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια (VeriSign Secured), είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία "Ηλεκτρονική Πληρωμή ", είτε έχοντας εγγραφεί στην υπηρεσία "My e-Bill".

Η "Ηλεκτρονική Πληρωμή" διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr και εμφανίζει το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό του, εισάγοντας απλώς τον Κωδικό Λογαριασμού που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει.

Η παραπάνω δυνατότητα προστέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία "My e-Bill", η οποία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δύο περίπου χρόνια.
Η εγγραφή στη συγκεκριμένη υπηρεσία πραγματοποιείται δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα OTESHOP, όπου ο πελάτης παραλαμβάνει τον προσωπικό κωδικό του, αποκτώντας τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του λογαριασμού του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ