Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η πιο γλυκιά ήττα της ΑΕΚ

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος παρά την ήττα της με 2-3 από τον Παναθηναϊκό. Ήρωας της αναμέτρησης ο Μίτσελ και μοιραίος ο Καρνέζης, ο οποίος στο 97', δέχθηκε γκολ από το φάουλ του Ισπανού από τη σέντρα!
Ένα από τα πιο δραματικά φινάλε των τελευταίων χρόνων παίχτηκε στο ΟΑΚΑ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από σαράντα μέτρα του Μίτσελ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα της με 3-2. Οι "πράσινοι" απάντησαν στπ γρήγορο γκολ του Λαγού (13') με τους Σισέ (21'), Ζιλμπέρτο (44') και Βύντρα (61'), ο οποίος δέκα λεπτά αποβλήθηκαν, αλλά πλήρωσαν την αδράνειά τους στο τέλος, ΄΄οταν και πίστεψαν ότι όλα είχαν τελειώσει.
ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Νασούτι, Ντιόπ, Μάκος (79' Μίτσελ), Καφές (53' Μπάχα), Σκόκο, Λαγός (72' Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (89’ Πλεσί), Νίνης (79' Σιμάο), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (74' Μαρίνος), Σισέ