Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα το 2ο μέρος με 2 πρόωρους τελικούς Κυπέλλου!


To πρώτο μεγάλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βγαίνει απόψε, μιας και οι νικητές των επαναληπτικών προημιτελικών ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού (18.00) και ΑΕΚ- Παναθηναϊκού (21.00) θα συνθέσουν το πρώτο ημιτελικό ζευγάρι, σε έναν ακόμα πρόωρο τελικό.

Στο πρώτο (χρονικά) ζευγάρι,στην άδεια Τούμπα (ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει τη μία και μοναδική αγωνιστική ποινής που του έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στον Βόλο)ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός θα πουλήσει ακριβά το ...τομάρι του καθώς ο ΠΑΟΚ έχει το ελαφρύ θεωρητικό προβάδισμα, λόγω του 1-1 το οποίο απέσπασε πριν από δύο εβδομάδες στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το πλεονέκτημα αυτό ισοσκελίζεται από το γεγονός ότι η Τούμπα αυτή τη φορά δεν θα είναι «καυτή», μιας και θα είναι άδεια.
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει σαφέστατο αβαντάζ πρόκρισης σε βάρος του Παναθηναϊκού, ύστερα από τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς. Και μπορεί η έδρα να είναι κοινή, ωστόσο η Ένωση θα παίξει μπροστά στο κοινό της, που θα προσπαθήσει να της δώσει ώθηση για την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΑύριοΤα δύο άλλα επαναληπτικά ημιτελικά ζευγάρια θα αγωνιστούν αύριο Πέμπτη, με τον Ολυμπιακό Βόλο να έχει σχεδόν σίγουρα περάσει από τον πρώτο αγώνα στην Κέρκυρα, ενώ σημαντικό είναι το πλεονέκτημα και του Ατρόμητου στην κόντρα του με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
2/2/2011
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 18:00 Τούμπας(1-1)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 21:00 ΟΑΚΑ (2-0)

3/2/2011
Διαγόρας - Ατρόμητος 16:00 «Διαγόρας» (0-2)
Ολυμπιακός Β. – Κέρκυρα 19:00 Πανθεσσαλικό (2-0)