Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια!


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή:

"1) Μήνυση για απάτη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Κωνσταντίνου Μακρή και των μελών του ΔΣ κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου του 2009 θα καταθέσει αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας.".
Η μήνυση αφορά την απόκρυψη από τον Κωνσταντίνο Μακρή, τον αδερφό του Γιώργο Μακρή και τα μέλη του ΔΣ της τότε διοικήσεως Γερόλυμος, Τσαρούχης κ.λ. των πραγματικών χρεών της ΠΑΕ Παναχαϊκή τα οποία ενώ παρουσιάστηκαν στον κ. Κούγια ότι ήταν μόνο 435.000 ευρώ, πλησίαζαν τα 3.000.000 ευρώ.
2) Μήνυση για απιστία σε βαθμό κακουργήματος θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή σε όλα τα ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 (Μουτζουρούλια, Μακρή και όλα τα μέλη του ΔΣ τα οποία διοίκησαν από τότε που συγχωνεύτηκε με τον Πατραϊκό) για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την Παναχαϊκή μέχρι την ημέρα που αγόρασε τις μετοχές ο κ. Κούγιας.
3) Ασφαλιστικά μέτρα για την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας όλων όσων διοίκησαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή όλα αυτά τα χρόνια θα καταθέσει πιθανότατα και αύριο ο κ. Κούγιας ζητώντας την κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας όλων όσων διοίκησαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την ημέρα που πήρε ο κ. Κούγιας τις μετοχές.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Κούγιας σε συνάντηση που είχε με τους δικηγόρους του Μακρή προσπάθησε να λύσει εξώδικα αυτές τις διαφορές και να του επιστραφούν οι επιταγές των 200.000 ευρώ που είναι οι τελευταίες δόσεις από το σύνολο του 1.500.000 ευρώ που συμφώνησε να πληρώσει για την αγορά των μετοχών με τον Κωνσταντίνο Μακρή αλλά οι τελευταίοι αρνήθηκαν κατ’ εντολή του κ. Μακρή.
Λόγω αυτής της άρνησης και λόγω του ότι κάθε μήνα ο κ. Κούγιας για χρέη και παραλήψεις της διοικήσεως Μακρή πρέπει να πληρώνει σε ΙΚΑ και Εφορία το ποσό των 23.000 ευρώ και λόγω του ότι μέχρι σήμερα ο κ. Κούγιας για χρέη των διοικήσεων Μακρή έχει πληρώσει περισσότερα από 2.000.000 ευρώ, εκτός των χρημάτων για την αγορά των μετοχών αναγκάζεται να καταθέσει αυτές τις μηνύσεις και αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα και να ασχοληθεί με θέματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό μέρος.
Η επιλογή της κατάθεσης των μηνύσεων, των ασφαλιστικών μέτρων και των αγωγών στα πολιτικά δικαστήρια την 1η Φεβρουαρίου έγινε μόνο και μόνο επειδή τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Κούγιας ήταν απασχολημένος στις μεταγραφές και στην αποκατάσταση της ηρεμίας της ομάδα