Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ερασιτεχνική: "κ. Κούγια... Άντε γειά"

Κάνοντας αυτό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή επιτέλους αποφάσισε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πει έστω κάποια πράγματα στους φίλους της ομάδας, από αυτά που έχουν συμφωνηθεί με την ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν όλοι να βγάλουν σωστά και ασφαλή συμπεράσματα...
Η ανακοίνωση της ΠΓΕ...


«Πέρασαν 12 ολόκληρες ημέρες και δυστυχώς ο κ. Κούγιας δεν αντιλήφθηκε ακόμη ότι με τα πρωτοφανή για την Πόλη μας επεισόδια που δημιούργησαν οι φουσκωτοί, αμαύρωσαν την εικόνα της Παναxαϊκής και της Πόλης μας. Φυσικο για τον κ. Κούγια και τους γύρω του είναι να μην ζητούν συγγνώμη.

Εμείς όμως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτές τις μαύρες στιγμες της ιστορίας μας και θα εξακολουθήσουμε να απαιτούμε από τον κ. Κούγια την συγγνώμη του, που δεν αντικαθίσταται με την εξηκοστή περίπου (!!!!!) μεταγραφή ποδοσφαιριστή επί θητείας του.

Εν πάσει περιπτώσει επειδή μάλλον δεν θα ακούσουμε συγγνώμη από τα χείλη του, τουλάχιστον θα τον παρακαλέσουμε να παύσει τα τερατώδη ψέμματά του σε βάρος της Ερασιτεχνικής. Προσπαθώντας ο κ . Κούγιας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, ισχυρίζεται συνεχώς ότι η Ερασιτεχνική δεν πληρώνει το νερό στο γήπεδο και ότι δυσφημείται η ΠΑΕ εξ αιτίας μας.

Του επισημαίνουμε λοιπόν για πολλοστή φορά να διαβάσει το από 2-7-2009 συμφωνητικό μας στο οποίο (παραγραφος 4) αναφέρεται επί λέξει «Η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει (πέραν των 65.000 € ετησίως) κάθε ποσό για την κατανάλωση ύδατος, τέλη σύνδεσης, επανασύνδεσης κλπ).

Ενώ λοιπόν είναι σαφής η υποχρέωσή του αυτή, και ενώ από τον Ιούλιο του 2009 η ΔΕΥΑΠ έχει χρεώσει το γήπεδο με κατανάλωση ποσού 24.000 € , ο κ. Κούγιας, ούτε τέλη σύνδεσης έχει πληρώσει, ούτε 1 € για τον λογαριασμό, αντίθετα με εμάς που έχουμε καταβάλει 12.000 € περίπου, με τελευταία καταβολή 28-1-2011 ποσού 3.205 € για λογαριασμό του.

Στο ίδιο συμφωνητικό (παράγραφος 2) αναφέρεται ότι έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιούμε συναυλίες, εντούτοις ούτε αυτό σεβάστηκε ο κ. Κούγιας, με συνέπεια πάλι η Παναχαική να γίνει περίγελος στο Πανελλήνιο τον Ιούλιο στην συναυλία της Χάρις Αλεξίου, από την «όμορφη» εικόνα που παρουσίασε ο κ. Κούγιας σηκώνοντας τις καρέκλες των θεατών της συναυλίας.

Στο ίδιο επίσης συμφωνητικό (παραγραφος 5) συμφωνήσαμε να χαρίσουμε στην ΠΑΕ 105.000 € που μας όφειλε η διοίκηση Μακρή, για να κατασκευάσει τον χλοοτάπητα, όμως ο κ. Κούγιας ψεύδεται λέγοντας ότι τον κατασκεύασε με δαπάνες του.

Αυτές και πολλές άλλες ενέργειες και τα τεράστια ψεύδη του κ. Κούγια έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να μην μπορέσει η ΠΓΕ να αξιοποιήσει την περιουσία της, αξιοποίηση που σημαίνει εμπορικά καταστήματα κυρίως για Πατρινούς εμπόρους και 3 κλειστά γήπεδα, με τα οποία αφενός η ΠΓΕ θα εξυπηρετήσει της Νεολαία της Πόλης μας, αφετέρου θα σταθεί οικονομικά στα πόδια της χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν.

Τον κ. Κούγια τον εξυπηρετεί μια αδύναμη οικονομικά ΠΓΕ προκειμένου να την αλώσει και να εξαφανίσει την 120χρονη λειτουργία των ερασιτεχνικών τμημάτων της, αποστερώντας από την Νεολαία της Πόλης μας υγιείς δραστηριότητες, διδάσκοντας σε αυτήν παράλληλα «τον αθλητικό πολιτισμό» που μας επέδειξε την 19-1-2011 μετά το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Σταματήστε λοιπόν κ. Κούγια τις συκοφαντίες, σταθήτε έστω και μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και αναλογισθείτε το κακό που κάνατε στην ομάδα μας και την Πόλη μας, επιλέξτε δε τελικά να προσαρμοσθείτε στο ύφος και το ήθος της Πόλης μας, ειδάλλως επιλέξτε -όπως συνεργάτης σας σας υπέδειξε- μετακόμιση και αλλαγή του ονόματος της ομάδας που διαχειρίζεσθε και αφήστε μας εμάς μόνους μας με τα 600 παιδιά των Ακαδημιών μας, το βόλεϊ της Α2 Εθνικής, το μπάσκετ Γ_Εθνικής, τους Πανελληνιονίκες πυγμάχους και αθλητές στίβου να κάνουμε ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τέλος κ. Κούγια μπορεί εσείς να λέτε ότι στην Πάτρα δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε, αλλά να ξέρετε ότι την περασμένη Τέταρτη σε μια μεγαλειώδη και αξιοπρεπέστατη συγκέντρωση ο κόσμος της Πάτρας σας κούνησε ένα τεράστιο μαντίλι και σας είπε ξεκάθαρα «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…!!!!!!!
»

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΓΕ


Σημείωση "mats": Ελπίζουμε μετά από αυτό, να μην υπάρξει νέα... κολωτούμπα από πλευράς Ερασιτεχνικής, όπως ήδη έχει συμβεί πολλάκις στις σχέσεις με την ΠΑΕ, με κοινές συνεντεύξεις, νέες συμφωνίες και παντα εις βάρος του κόσμου και των 120 χρόνων ιστορίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταθείτε στο ύψος που αρμόζει στην ιστορικότερη ομάδα που υπάρχει, την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891...

ΠΗΓH: mats.gr