Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

O Πλατανιάς «έθαψε» στο Μάλεμε την... Παναχαϊκή

H μεγαλήτερη νίκη στην ιστορία του


 
Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την έδρα του (γήπεδο Μάλεμε Χανίων, αλλά και την υπεροψία της Παναχαϊκής, και έτσι πήρε μία άνετη νίκη με 3-0, "βυθίζοντας" τους Πατρινούς στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι στο 70' μπήκαν μπροστά στο σκορ με το σουτ του Προβατίδη, ενώ στο 89' και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τέρματα των Μαρτσάκη και Μπαξεβάνη αντίστοιχα, διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας, Τζάνης, Παληγιώργος, Μουνάφο, Προβατίδης (86’ Μπελεβέτης), Κατσικοκέρης, Μιρτσέτα (56’ Μαρτσάκης), Πιτσόκος (90’+1’ Μπαξεβάνης).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χάχαλης, Πάνος, Λαμπρόπουλος, Κορδονούρης (77’ Ζαχαράτος), Ιωάννου, Κοιλιάρας (60’ Ουρτάδο), Ντίνας, Λουτσιάνο (75’ Δελαπόρτας), Καραγιάννης, Βλασόπουλος, Κυβελίδης.

Ξέσπσμα Κούγια προανήγγειλε αλλαγές, "τελειώνει" Λουτσιάνο!

Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της Παναχαϊκής με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Λουτσιάνο Ντε Σοόυζα, καθώς οι διοικούντες φέρεται δυσαρεστημένη από την σημερινή εμφάνιση του παίκτη στην Κρήτη.
Παράλληλα έχει πολλά παράπονα από τους υπόλοιπους παίκτες και ειδικότερα από τον Κυβελίδη για τον οποίο ήταν ειρωνικός
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας είδε τους παίκετς του να γίνονται... έρμαιο στις διαθέσεις των αντιπάλων τους και ξέσπασε λέγοντας: «Έρχονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ, Θα φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την ομάδα. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ο ένας κάνει διακοπές στο Ρίο, ο άλλος κάνει τον γαμπρό στην Πάτρα».
Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης δεν παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου, καθώς εξέφρασε παράπονα από την φιλοξενία της Κρητικής ομάδας! Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι φίλαθλοι του Πλατανιά τον εξύβρισαν πίσω από τον πάγκο των «κοκκινόμαυρων».