Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ – ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πανηγύρισε η Θύελλα Λεοντίου, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παμφενεατικού και έτσι μπήκε και πάλι για τα καλά στο «κυνήγι» της ανόδου, μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη Βοχαϊκού.
Και οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως διστακτικά και όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, αλλά οι δύο τερματοφύλακες, όποτε χρειάστηκε έδιναν τις απαραίτητες λύσεις.
Στην επανάληψη, η είσοδος του Μπίτζιου για τους γηπεδούχους, άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ τους, καθώς ο πολύπειρος παίκτης κέρδισε πολλές «μονομαχίες» στο χώρο του κέντρου.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 92’, ο Βελέντζας δοκίμασε δυνατό σουτ, ο Σκουρμάς έβαλε έξυπνα το χέρι του διώχνοντας την μπάλα, αλλά ο εξαιρετικός βοηθός διαιτητή Παπαγεωργόπουλος, υπέδειξε την παράβαση, αλλά λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής.
Ο Μπρίνιας νίκησε τον Δημόπουλο από τα 11 βήματα και έδωσε στην ομάδα του, μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη.
Κουτσοδήμος Δ., Μπρίνιας, Παπουτσής και Μπίτζιος οι καλύτεροι για τους νικητές, ενώ οι Λαμπρόπουλος και Δημόπουλος ξεχώρισαν από τον Παμφενεατικό.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ: Παπουτσής, Μητράκος, Πιπέρης Κ.Μ., Βασιλακόπουλος, Μπρίνιας, Δαρσινός, Κουτσδήμος Δ., Μπακώλης, Κουτσδήμος Α. (94’ Χουρσαλάς), Βενετσάνος (60’ Μπίτζιος), Βελέντζας
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ: Δημόπουλος, Σκουρμάς, Καραχάλιος, Δρούγκας Π., Λαμπρόπουλος, Δρούγκας Γ., Στεμπίλης (83’ Κουλούκης), Κοτσιρης, Οικονομόπουλος (78’ Ξύδης), Μαργώνης, Λάλος